Presidentja nuk pajtohet me konstatimin e Komisionit Evropian për Vettigun

1 min read

Presidentja Vjosa Osmani sot e vlerësoi shqetësues konstatimet e raportit të progresit të Komisionit Evropian për Kosovën, se procesi i Vettingut do të duhej të ishte masa e fundit.

Në një konferencë për media, Osmani tha se kjo është e papranueshme, pasi sipas saj Vettingu është i domosdoshëm dhe e vetmja mënyrë për t’i arritur synimet, të cilat po i kërkon Bashkimi Evropian.