“Çështja e pensioneve, reparacionet e luftës dhe borxhi i jashtëm, të zgjidhen në dialog”

“Çështja e pensioneve, reparacionet e luftës dhe borxhi i jashtëm, të zgjidhen në dialog”

“Pretendimet financiare dhe pronësore në dialogun Kosovë-Serbi” ishin temë diskutimi në debatin online organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës. U tha se çështja e pensioneve, reparacionet e luftës dhe borxhi i jashtëm, duhet të zgjidhen në dialogun me Serbisë./21Media