Ahmeti në konferencë për media në ora 12:00

Ahmeti në konferencë për media në ora 12:00

Mbrëmë janë konfirmuar edhe 33 raste të reja me koronavirus në Kosovë, prej të cilave 20 raste janë nga komuna e Prishtinës. Pas konfirmimit të rasteve të reja, Ministria e Shëndetësisë ka vendosur që kryeqyteti i Kosovës të futet në karantinë. Me këtë vendim, ndalohen hyrje dhe daljet në komunën e Prishtinës.

Lidhur me këtë, Ministria e Shëndëtësisë prezanton sot masat e reja pas vendosjes së Prishtinës në karantinë.