Sensoret e kësaj pajisje sigurojnë kualitet maksimal të fotografisë

Sensoret e kësaj pajisje sigurojnë kualitet maksimal të fotografisë

Në panairin IFA 2019 në Berlin është prezantuar kamera Insta360 Titan e cila dërgon produksionin e realitetit virtuel në standard kinematografike.

Kjo kamere njëtrupeshe me sensor Micro ¾ për secilën nga 8 thjerrëzat e veta, është e para e llojit të vet.

Duke mbuluar pamje në kënd prej 360 shkalleve, sensoret e kësaj pajisje sigurojnë kualitet maksimal të fotografisë, rejngj dinamik, performancë nën kushte të ndriçimit të dobët dhe thellësi të ngjyrave./21Media