Artistët mund të aplikojnë për “Best Pitch” dhe “Green Film Project”

Artistët mund të aplikojnë për “Best Pitch” dhe “Green Film Project”

Organizatorët e festivalit ndërkombëtar të filmit “Prishtina Film Fest” kanë filluar përgatitjet për edicionin e 12 të këtij festivali. Artistët mund të aplikojnë për programet “Best Pitch” dhe “Green Film Project” deri në muajin qershor. Organizatorët shpresojnë që të mos shtyhen datat e planifikuara për edicionin e 12 të festivalit për shkak të koronavirusit.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI,)./21Media