Charlotte u shoqërua nga prindërit dhe vëllai

Charlotte u shoqërua nga prindërit dhe vëllai

Princesha Charlotte sot ka filluar shkollën, e këtë ngjarje e kjo ngjare është përcjell edhe nga mediat.

Në shkollë atë e ka shoqëruar babai, nëna dhe vëllai. 4 vjeçarja Charlotte u prit nga drejtoresha e shkollës, transmeton rtv21.tv

Edhe Princesha Charlotte  si shumë fëmijë të vegjël në moshën e saj, dukej  nervoze dhe e emocionuar për ditën e parë në shkollë.

Shkolla ku George po fillon mësimin e quajtur Thomas’s Battersea, kushton 18 mijë funta në vit për ta ndjekur. Në këtë shkollë mësimet i vijon Princi George, gjashtë vjeçar. /21Media