Një nënë beqare u shpreh shumë e lumtur pasiqë ajo kur u kthye nga pushimet pa se prindërit e saj kishin transformuar banesën – të gjitha për 50 euro

Amy Townsend, 25 vjeç, u nis për në Benidorm me djalin dy vjeç, Olly, dhe la nënën dhe babin në krye të shtëpisë së saj ndërsa ajo ishte larg.

Por Amy, nga Ëalsall, kishte pak shpresë se prindërit e saj do të bënin më shumë sesa ujitje të bimëve të saj, por kur u kthye pa se dhoma e saj e ndejnës ishte aranzhuar tërësisht.

Ajo tha në një postim në mediat sociale: Kur pashë që dhoma ime e ndenjes ishte transformuar, u shtanga nga gëzimi. Ishte një befasi totale./21Media