Qytetarët presin krijim të vendeve të reja të punës, shoqëria civile parasheh numër të madh të prioriteteve

Qytetarët presin krijim të vendeve të reja të punës, shoqëria civile parasheh numër të madh të prioriteteve

Hapja e vendeve të reja të punës, reforma në arsim, shëndetësi e drejtësi janë parë nga qytetarët si prioritete që duhet t’i trajtojë qeveria e ardhshme. Ata madje shpresojnë shumë që qeveria e re do të bëjë ndryshime. Ndërsa, Grupi për Studime Juridike dhe Politike, ndan prioritetet e qeverisë së re në të brendshme dhe të jashtme./21Media