Haxhiu: Pa vetting nuk mund të kthehet besimi i qytetarëve në sistemin e drejtësisë

Haxhiu: Pa vetting nuk mund të kthehet besimi i qytetarëve në sistemin e drejtësisë

Në tryezën e organizuar nga grupi për Studime Juridike dhe Politike me temën: “Prioritetet legjislative në fushën e sundimit të ligjit: Një perspektivë nga legjislatura e re e Kuvendit”, u tha se pa vetting nuk mund të kthehet besimi i qytetarëve në drejtësi./21Media