Sonte IKSHPK-ja ka konfirmuar edhe 187 raste të reja me koronavirus në Kosovë. 92 nga këto raste janë nga komuna e Prishtinës, e që pasohet nga Peja dhe Gjakova me nga 12 raste, e pastaj renditet Lipjani me 11 raste.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 92 raste, komuna Pejë 12 raste, komuna Gjakovë 12 raste, komuna Lipjan 11 raste, komuna Drenas 8 raste, komuna Fushë Kosovë 8 raste, komuna Mitrovicë 6 raste, komuna Ferizaj 5 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Suharekë 4 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Gjilan 3 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Klinë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Deçan, Istog, Mitrovicë e Veriut, Rahovec dhe Shtime”, thuhet në raportin e IKSHPK-së./21Media