Prishtina kremtoi si qytetet evropiane!

Ahmeti: Nuk na ka kushtuar shumë, karshi të hyrave që janë krijuar.- Kryeziu: Besoj që 2019 ka me qenë më mirë.-Vokrri: Presim liberalizim të vizave.-Pllana: Veq edhe më keq.-Thaçi: 2019-ta vit i zhvillimit ekonomik dhe i progresit

Komuna e Prishtinës edhe këtë vit e vazhdoi traditën e organizimit të pritjes së ndërrimit të motmoteve në sheshin “Zahir Pajaziti”, traditë kjo e cila mblodhi shumë qytetarë për të festuar. Qytetarët thonë se festime të tilla duhet të organizohen çdo vit./21Media

 

 

Back to top button