Seancë solemne për Ditën e Çlirimit të Prishtinës

Seancë solemne për Ditën e Çlirimit të Prishtinës

Në 20 vjetorin e Çlirimit të Prishtinës, Kuvendi Komunal mbajti seancë solemne. Asamblistët komunal vlerësuan lartë sakrificën e gjithë qytetarëve dhe të rënëve për liri ndërsa theksuan se duhet të punohet shumë më shumë për zhvillimin e vendit.
Asamblistët komunal bënë edhe homazhe te varrezat e dëshmorëve në kryeqytet./21Media