Komuna  e Mitrovicës ka ndarë çmimin për lojtarin më të dallur për vitin 2020. Këtë çmim e mori lojtari Amir Prishtina nga klubi i futbollit “Trepça”.

Prishtina për këtë vlerësim përmes një postimi në Facebook ka falënderuar komunën e Mitrovicës, klubin e Trepçës, kryesin, trajnerët dhe të gjithë bashklojtarët.

Sot Komuna e Mitrovicës më vlersoj si lojtarin më të dalluar të vitit 2020.
Ata më vlersuan, unë i falenderoj, ata më…

Posted by Amir J. Prishtina on Friday, January 29, 2021

 

Kujtojmë se, ditë më parë Mitrovica shpalli edhe sportisten e viti 2020, çmim ky që iu nda Endrina Elezajt futbolliste e Klubit të futbollit të femrave “Mitrovica”.