Kjo ditë i dedikohet qytetarëve të Prishtinës ku janë të ftuar të gjithë me moton “Prishtina Vallëzon”

Kjo ditë i dedikohet qytetarëve të Prishtinës ku janë të ftuar të gjithë me moton “Prishtina Vallëzon”

Evolution Dance, me rastin e Ditës Botërore të Vallëzimit, sot organizon program kulturor (vallëzim) e cila do të mbahet në amfiteatrin e sheshit “Zahir Pajaziti”.

Për nder të kësaj dite, në shumë vende të botës bëhen organizime të ndryshme nga shkollat e vallëzimit, profesionistë dhe amatorë, individ dhe grupe të ndryshme të artit të vallëzimit./21Media