Deri më sot nuk është gjetur asnjë mbetje mortore, gërmimet vazhdojnë

Deri më sot nuk është gjetur asnjë mbetje mortore, gërmimet vazhdojnë

Në oborrin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”  afër Fakultetit të Arteve janë duke vazhduar gërmimet pasi dyshohet se është një varrezë masive nga lufta e fundit në Kosovë. Deri më tani në këtë vend nuk janë gjetur asnjë mbetje mortore dhe gërmimet do të vazhdojnë deri në afat të pacaktuar./21Media