Ndërmarrja e trafikut urban në Prishtinë njofton qytetarët se qarkullimi i autobusëve urban do të zgjatet për një orë, pas ndryshimit të masave nga ana e qeverisë në detyrë.

Ndërmarrja e trafikut urban në Prishtinë njofton qytetarët se qarkullimi i autobusëve urban do të zgjatet për një orë, pas ndryshimit të masave nga ana e qeverisë në detyrë.

“Trafiku Urban” thotë autobusët tashmë do të qarkullojnë çdo ditë nga ora 06:00 deri në orën 20:00 deri në një njoftim tjetër nga institucionet përgjegjëse.

Njoftimi i plotë i Trafikut Urban:

Sipas Vendimit të Qeverisë për kufizimin e lëvizjes, autobusët e NPK “Trafiku Urban” Prishtinë do të qarkullojnë çdo ditë nga ora 06:00 deri në orën 20:00, deri në ndonjë vendimi tjetër nga institucionet përgjegjëse.
Vlen kufizimi gjatë pandemisë max. 25 udhëtarë/autobus.
Vendose maskën për ta mbrojtur vetën dhe të tjerët!