OJQ-të gjejnë parregullsi në “Rrethrrotullimin e Lakërishtës”  

OJQ-të gjejnë parregullsi në “Rrethrrotullimin e Lakërishtës”  

Lëvizja FOL, Çohu, INPO, Instituti Columbus dhe Open Data Kosovo, shpalosën gjetjet që kanë hasur në procesin tenderues të projektit “Rreth-rrotullimi i Lakërishtës”, në kryeqytet. Sipas tyre, ky tender është hapur me procedurë të përkufizuar dhe po i mundëson OSHP-së të zvarrit këtë projekt./21Media