“GranFest” , një risi absolute në Kosovë përmes Festivalit Polip

“GranFest” , një risi absolute në Kosovë përmes Festivalit Polip

Nesër në Prishtinë hapen dy festivaleve ndërkombëtare, “Festivali Ndërkombëtar i  Letërsisë Polip” i cili shënon edicionin e 9-te dhe “Festivali Ndërkombëtar i Romanit Grafik “GRANFest” i cili po organizohet për herë të parë në Ballkan. Në këto dy festivale do të marrin pjesë mbi 40 autorë që vijnë prej rreth 20 shteteve të botës!/21Media