Në sheshin “Zahir Pajaziti” edhe pesë pemë për pastrim të ajrit.-  Projekti “ Te pema”, i ka kushtuar Komunës së Prishtinës 3 mijë e 600 euro

Në sheshin “Zahir Pajaziti” edhe pesë pemë për pastrim të ajrit.-  Projekti “ Te pema”, i ka kushtuar Komunës së Prishtinës 3 mijë e 600 euro

Në kuadër të Projekti “Te pema”, kryeqytetit iu shtuan edhe 5 njësi pemësh për pastrimin e ajrit. Projekti u realizua nga studentët e Inxhinierisë së Ambientit dhe Mekatronikës me mbështetjen e Komunës së Prishtinës dhe ka kushtuar 3 mijë e 600 euro./21Media