Përmes programit synohet integrimi i Kosovës në hartën kulturore të Evropës

Përmes programit synohet integrimi i Kosovës në hartën kulturore të Evropës

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” është zyrtarisht është hapur zyra për programin “Evropa Kreative – Kosovë”. Me këtë rast, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi tha se ky projekt do të integrojë Kosovën në rrjetet evropiane të komunikimit dhe kulturës./21Media