Kompania e ujësjellësit rajonal"Prishtina" përballet edhe me pakujdesinë e qytetarëve

Kompania e ujësjellësit rajonal”Prishtina” përballet edhe me pakujdesinë e qytetarëve

 

Këtë na e tha sot pasdite edhe qytetari, banor në Kodrën e Diellit në Prishtinë.” Sa herë nxinet gypi i kanalizimit gufon uji i papastër dhe merr turr drejt çerdhës së fëmijëve! Qytetari, që deshi të ngel anonim për opinion, lavdoi angazhimin e ekipit kujdestar të KUR ” Prishtina” të cilët erdhën pa vonuar shumë dhe e pastruan gypin në të cilin kishte pasur bërllogje nga më të ndryshmet!?/21Media