Ahmeti: Do të investojmë në ndërtesa publike, shkolla dhe çerdhe Taylor: Shndërrimi i Prishtinës në qytet të gjelbër - hapi i duhur i radhës

Ahmeti: Do të investojmë në ndërtesa publike, shkolla dhe çerdhe
Taylor: Shndërrimi i Prishtinës në qytet të gjelbër – hapi i duhur i radhës

Prishtina tashmë është bërë pjesë e planit të veprimit të qyteteve të gjelbra. Komuna e Prishtinës dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim kanë lansuar sot Programin për Qytetin e Gjelbër, përkatësisht projektin për përgatitjen e Planit të veprimit të qytetit të gjelbër për Prishtinën./21Media