Shenjë proteste ndaj masave të reja anti COVID-19 në Kosovë

Shenjë proteste ndaj masave të reja anti COVID-19 në Kosovë

Gastronomia po kundërshton vazhdimisht masat e reja anti-covid për shkak se shumë punëtorë të këtij sektori kanë mbetur pa punë dhe se shume biznese rrezikojnë të mbyllen. E në shenjë proteste ndaj masave të reja anti COVID-19
në një restorant të kryeqytetit kamerierët në vend të klientëve të zakonshëm u shërbejnë disa kukullave.(Teksti- Egzona Berisha
Kamera: Berat Bahtiri)./21Media