Përfitues do të jenë punonjësit e sektorit publik dhe familjet në gjendje të rëndë

Përfitues do të jenë punonjësit e sektorit publik dhe familjet në gjendje të rëndë

Komuna e Prishtinës ka shpalosur projektin e lagjes “Model”, lagje kjo e cila pritet të ndërtohet në Bërnicë të Poshtme, ku përfitues nga ky kompleks banesor do jetë punonjësit e sektorit publik si dhe familje me gjendje të rëndë sociale. Projekti për këtë lagje pritet të filloj në fillim të vitit të ardhshëm, ndërsa konkursi për aplikim do jetë i hapur nga nëntori i këtij viti./21Media