Banorët të zhgënjyer për mospërfundimin e këtij procesi

 Banorët të zhgënjyer për mospërfundimin e këtij procesi

Mijëra banorë të lagjes Mati 1 dhe asaj Kalabria në kryeqytet, të paktën edhe këtë dimër nuk do ta kenë komoditetin e ngrohjes në banesat e tyre pasi Termokosi nuk ka arritur të zgjeroj rrjetin e ngrohjes deri te këto pjesë urbane të Prishtinës./21Media