Marrëveshje ndërmjet komunës dhe Ministrisë së Infrastrukturës për rregullimin e infrastrukturës rrugore në kryeqytet

 Marrëveshje ndërmjet komunës dhe Ministrisë së Infrastrukturës për rregullimin e infrastrukturës rrugore në kryeqytet

Prishtina pritet të marrë frymë më lirshëm nga kaosi që shkaktojnë automjetet në trafik. Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi dhe Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, nënshkrua një memorandum bashkëpunimi për zgjerimin e disa rrugëve në kryeqytet dhe asfaltimin e disa të tjerave në hyrje të kryeqytetit.(E pergaditi-  R T V -21)./21Media