Prishtinë: Nuk rriten çmimet e ujit dhe i bartjesë së bërllogut

1 min read

Në këtë valë shtrenjtimesh vjen edhe një lajm i mirë. Tani për tani nuk do të ketë rritje të çmimit të ujit, ndërsa, siç na thanë në kompaninë “Pastrimit”, janë duke shqyrtuar një rritje të mundshme të lehtë të çmimit për mbeturinat./21Media