Komuna pezullon vendimin deri në harmonizimin e kritereve

Komuna pezullon vendimin deri në harmonizimin e kritereve

Pronarët e kiosqeve të Prishtinës për të dytën herë brenda javës protestuan para komunës së Prishtinës kundër kritereve të vëna për dhënien në shfrytëzim të kiosqeve. Protestuesit konsideruan se ato janë diskriminuese dhe të papërballueshme për ta. Por në mbledhjen e Kuvendit komunal të Prishtinës, pas një diskutimi ndermjet asambleistëve u mor vendim pezullimi i procesit të dhënies në shfrytëzim të kiosqeve deri në harmonizimin e kritereve përballuese për konkurrentët./21Media