Komuna e Prishtinës shton stafin e punëtorëve

Komuna e Prishtinës shton stafin e punëtorëve

Tollovi të mëdha në sportelet e komunës së Prishtinës për certifikata tatimore dhe dokumente tjera. Vetëm gjate ditës lëshohen rreth 400 dokumente për tatimin në prone që përket me regjistrimin e automjeteve. Qytetarët do të paguajnë tatim edhe për pronat në zonat rurale. Kolegu Bahtir Cakolli bisedoi me Shemsedin Thacin, përgjegjës për sektorin e tatimit në pronë në komunën e Prishtinës./21Media