Takimi tradicional i krijuesve nga mërgata

Takimi tradicional i krijuesve nga mërgata

Në kuadër të “Ditëve të Diasporës”, Ministria e Diasporës ka organizuar aktivitetin “Takime letrare me krijues dhe shkrimtarë nga diaspora dhe Kosova”. Lidhja e Krijuesve Shqiptarë të Mërgatës vlerësoi se ky aktivitet është i rëndësishëm për promovimin e krijuesve shqiptarë në mërgim dhe njohjen e tyre nga lexuesi në Kosovë./21Media