Qytetarët të pakënaqur me mospërfundimin e projektit

Qytetarët të pakënaqur me mospërfundimin e projektit

Tash dhjetë ditë Komuna e Prishtinës ka lëshuar në qarkullim njërën nga dy urat që lidhin Arbërinë me rrethrrotullimin në lagjen Lakrishte, që cilësohet si një pjesë e unazës qendrore të Prishtinës, por, siç thonë qytetarët, kjo urë ka shkaktuar  tollovi në trafik dhe konfuzion tek ngasësit e automjeteve./21Media