U ndanë shumë mirënjohje

U ndanë shumë mirënjohje

Ne Kimberly Hotel te Nju Jorkut, Ambasada e Shqiperisë në SHBA organizoi pritje për bashkëatdhetarë të cilët i përshëndeti ministri i punëve të jashtme të Shqiperisë Gent Cakaj. Me këtë rast ministri Cakaj ndau mirënjohje Ambasador Nderi për disa personalitete, shoqata dhe shkolla./21Media