Gjërat që kanë zhgënyer njerëzit!

Gjërat që kanë zhgënyer njerëzit!

Pritjet e rreme janë zhgënjyese, por me kalimin e kohës ato mund të jenë një arsye e shkëlqyeshme për të qeshur!

Ashtu si kur porosisni diçka në internet dhe merrni versionin më qesharak të saj ose kur një pamje e bukur në paketim nuk është asgjë si ajo që është brenda!

“Pritjet vs Realiteti” i ka listuar bright side imazhet e mëposhtme, të cilat janë mjaft qesharake./21Media

“Fotot që i bëj të dashurit tim vs fotot që mi bën ai”

Epo, të paktën i përshtatet maceve!

“Falëminderit për një fundjave të shkëlqyeshme, pishinë gome!”

“Kur porosisni një fustan në internet vs kur të mbërrijë”

Kur madhësia nuk u specifikua

“Një zhgënjim me madhësi në Teksas”

Mos gjykoni një libër nga kopertina e tij, thanë ata…