IKD publikon raportin “Vërtetimi për të kaluarën kriminale”.-                      Shala: Kërkojmë sqarim nga Policia e Kosovës për lëshimin e vërtetimeve.- Zekaj: Policia të heqë dorë nga lëshimi i këtyre vërtetimeve

IKD publikon raportin “Vërtetimi për të kaluarën kriminale”.-                      Shala: Kërkojmë sqarim nga Policia e Kosovës për lëshimin e vërtetimeve.- Zekaj: Policia të heqë dorë nga lëshimi i këtyre vërtetimeve

Instituti i Kosovës për Drejtësi ka publikuar raportin “Vërtetimi për të kaluarën kriminale”, i cili lëshohet nga Policia e Kosovës, duke e cilësuar si cenim të drejtpërdrejtë të sigurisë juridike të qytetarëve dhe personave juridik në Kosovë./21Media