"Sfidat" e femrave

“Sfidat” e femrave

Të jesh femër është e mrekullueshme, por edhe e vështirë. Ka shumë probleme me të cilat ballafaqohen femrat dhe e gjitha çfarë thonë është “oh jo, mos të më ndodhë kjo prapë”.

Kemi listuar disa nga problemet më të shpeshta me të cilat ballafaqohen femrat./21Media