Rrezikohet shëndeti i konsumatorëve

Rrezikohet shëndeti i konsumatorëve

Pavarësisht vapës së madhe që po mbretëron në vend, shumë produkte ushqimore vazhdojnë të shiten në kushte jo adekuate.

Në Tregun e Gjelbër të Prishtinës sot ishin të ekspozuara produkte të bulmetit dhe mishit të cilat paraqesin një rrezik të lartë për shëndetin e njerëzve./21Media