Infektologu i parë në Kosovë, Prof. Dr. Bajrami: Në vjeshtë dhe dimër më pak raste, në formë më të lehtë

Virusi Korona ka shumë të panjohura. Duket se na pret një betejë e gjatë. E personelit shëndetësor kundër virusit korona i janë bashkuar edhe mjekë të pensionuar. Një shembull për admirim i gatishmërisë që edhe në moshë të shtyrë të jenë në mbrojtje të shëndetit të qytetarëve.

Muharrem Bajrami është infektologu i parë në Kosovë. Ishte profesor në Fakultetin e Mjekësisë. Edhe në këtë kohë pandemie bart sugjerime nga përvoja e gjatë profesionale. E intervistoi kolegia Albulena Nuha./21Media