Flet për ecuritë zgjedhore, veçoritë e kandidatëve, për politikën amerikane ndaj Kosovës…

Flet për ecuritë zgjedhore, veçoritë e kandidatëve, për politikën amerikane ndaj Kosovës…

Në këtë edicion përveç informacionit për zgjedhjet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kemi edhe një analizë të ecurisë së tyre.
Profesoresha universitare në SHBA Lindita Camaj në intervistë për Radiotelevizionin 21, përpos për veçoritë e zgjedhjeve dhe të kandidatëve për president, shpreh edhe parashikimet për politikën amerikane ndaj Kosovës pas këtyre zgjedhjeve.
Me profesoreshën dhe drejtoren e studimeve posdiplomike në lëmin e komunikimit në Universitetin Hjuston Lindita Camaj, bisedoi kolegia Albulena Nuha./21Media