Kush është kryeministri i ri i Kosovës Avdullah Hoti?

Kush është kryeministri i ri i Kosovës Avdullah Hoti?

Kush është kryeministri i ri i Kosovës Avdullah Hoti? Kronika në vazhdim flet për profilin dhe karrierën e tij.