Memorandum bashkëpunimi ndërmjet dy vendeve

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet dy vendeve

Instituti Albanologjik i Prishtinës dhe Instituti Shkencor Maqedonas i Sofjes nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja përfshinë fushën e bashkëpunimit shkencor të interesave të përbashkëta si projekte kërkimore, pjesëmarrje në aktivitete shkencore dhe në këmbimin e literaturës. Nga të dy institucionet ky memorandum u konsiderua një hap i rëndësishëm shkencor./21Media