Do të dokumentohet një nga masakrat më mizore të kryera nga forcat serbe në Kosovë

Të hënë në mesditë, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe drejtori i Bibliotekës Kombëtare, Fazli Gajraku nënshkruan memorandum bashkëpunimi për mbështetjen financiare të projektit: ”Kujtesa e Kosovës: Rrëfimet e të mbijetuarve të masakrës së Krushës së Madhe”, ku do të dokumentohet një nga masakrat më mizore të kryera nga forcat serbe në Kosovë.(Përgatiti:Qëndresa Kadriu, Kamera: Kushtrim Rrmoku)./21Media