Bytyqi: Kanë zgjedhur një rrugë për mos ta votuar,-Kadrijaj: Unë nuk e di çka ka të keqe ky projektligj,-Selimi: Ligj i dobët për një vlerë të madhe,- Bytyqi: Ne nuk tërhiqemi nga ky ligj

Bytyqi: Kanë zgjedhur një rrugë për mos ta votuar,-Kadrijaj: Unë nuk e di çka ka të keqe ky projektligj,-Selimi: Ligj i dobët për një vlerë të madhe,- Bytyqi: Ne nuk tërhiqemi nga ky ligj

Një çështje tjetër hapi debat në qarqe politike. Projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së po shtrohet nga seancë në seancë, por nuk po miratohet se nuk po miratohet. E inicoi PDK-ja. Vetëvendosje dhe LDK-ja nuk po e votojnë. Secila palë këmbëngul me argumentet e saj./21Media