Rigjykimi për sulmin ndaj objektit të Kuvendit u shty.-Komunikim i tensionuar mes gjyqtarit dhe të akuzuarve

Rigjykimi për sulmin ndaj objektit të Kuvendit u shty.-Komunikim i tensionuar mes gjyqtarit dhe të akuzuarve

Rigjykimi i aktivistëve dhe ish- aktivistëve të Vetëvendosjes për rastin e sulmit ndaj objektit të Kuvendit të Kosovës në vitin 2016 u shty. Doli se prokurorja nuk ishte në dijeni se sot kishte seancë gjyqësore! Megjithëkëtë, kishte mjaft komunikim të tensionuar mes gjyqtarit dhe të akuzuarve./21Media