Libri hedh drite mbi jetën dhe veprën e shkrimtares se parë shqiptare

Libri hedh drite mbi jetën dhe veprën e shkrimtares se parë shqiptare

U promovua  libri “Vepra e Musinesë”,  i studiueses Meliza Krasniqi.  Ky libër studimor u vlerësua lart nga të pranishmit, ku sipas tyre, nëpërmjet tij autorja ka arritur ta kornizojë portretin e shkrimtares  Musine Kokalarit, botën e saj emocionale dhe dekadat e errëta nëpër të cilat kaloi ajo.(E pergaditi Edonea Demiqi-HAXHIU)./21Media