Përmbledhje e 40 mijë fjalëve për këto dy gjuhë.

Përmbledhje e 40 mijë fjalëve për këto dy gjuhë.

Në bashkëpunim mes Zyrës së Komisionarit të Gjuhëve, Ambasadës Britanike në Prishtinë dhe UNMIK-ut, u promovua fjalori online shqip-serbisht, një përmbledhje e 40 mijë fjalëve për këto dy gjuhë./21Media