Flitet edhe për rëndësinë e marrëveshjes Kosovë-Serbi

Flitet edhe për rëndësinë e marrëveshjes Kosovë-Serbi

Ishin kohë të vështira për Skënderbeun, por ai kishte aleat hungarezin Huniadi, është titulli i librit më të ri që është promovuar në Prishtinë, libër ky i cili u realizua nga Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës dhe Ambasada e Hungarisë në Kosovë. Në këtë libër flitet për dy figurat dominante të mesjetës në Evropë, Skënderbeun shqiptar dhe hungarezin Huniadi./21Media