“Libër i ndërtuar mbi fakte dhe dëshmi të atyre që i shpëtuan masakrave”

“Libër i ndërtuar mbi fakte dhe dëshmi të atyre që i shpëtuan masakrave”

U promovuar libri “Tokë e mbjellë me varre”, krimet serbe në Kosovë 1998/1999”,i autorit Dibran Fylli. Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, tha se ky libër ka vlerë të mëdha pasi që flet me gjuhën argumenteve të krimeve që ndodhën në Kosovë./21Media