U tha se ky libër plotëson boshllëkun në teorinë e muzikës

U tha se ky libër plotëson boshllëkun në teorinë e muzikës

Në Bibliotekën Kombëtare “Pjeter Bogdani” u promovua librit “Teoria themelore e Muzikës” i profesorit Kujtim Nushi.

Ky libër u cilësua shumë i rëndësishëm për nxënësit dhe studiuesit e muzikës duke qenë se vepra plotëson një boshllëk shumë vjeçar në fushën e teorisë së muzikës./21Media