Libri përmban rrëfimet e 25 viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës

Libri përmban rrëfimet e 25 viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës

Përjetimet e 24 grave dhe një burri që përjetuan dhunën seksuale gjatë luftës së Kosovës janë përmbledhur në librin “Unë jam Anemone”. Në promovimin e këtij libri në Gjakovë, në kuadër të fushatës “Bëhu zëri im”, u tha se viktimat e dhunës seksuale kërkojnë drejtësinë që për 20 vjet nuk u arrit./21Media