I përgatiti propozimin, u shokua ajo!

I përgatiti propozimin, u shokua ajo!

Ky propozim martese nuk shkoi ashtu siç u planifikua. Çifti arriti në vendin ku u përgatit befasia, ku partneri mblodhi fshehurazi familjarët dhe miqtë. I tha të dashurës se organizoi një befasi për ditëlindjen e saj.

Ani pse ajo nuk ia kishte idenë se çfarë përgatiti ai, as ai nuk e dinte se si do të përfundonte. Kur ai i propozoi martesë, ajo ra në tokë, u shokua.

Ju sjellim një video./21Media